Head of Design

Louise Weiergang Ipsen

Louise står i spissen for vårt dyktige Design team.

Louises profesjonelle lidenskap er i høy grad å få hele puslespillet til å gå opp med stor dedikasjon og omtanke for alle detaljer. Hun har 10 års erfaring innenfor ledelse og prosjektledelse med en bakgrunn fra motebransjen og reisebransjen. Louises estetisk sans og evne til at få ting til å lykkes er ganske unik.

Louise er drevet av å skape resultater gjennom en empatisk og engasjerende ledelsesstil, og hun tror på at de beste resultatene skapes gjennom trivsel, kultur og verdier. Hun leder sitt team med stor involvering i den enkelte medarbeider, og oppnår flotte resultater sammen med teamet sitt.

Louise er gift med Mikael og har 3 barn. Hun har reist, bodd og arbeidet i utlandet i flere år, blant annet et par år på Hawaii, et par i New England og et år på et cruiseskip.

Louise her en sterk kreativ side og en stor lidenskap for alt som lukter av estetikk, spesielt blomster og hage. Det er en ren fornøyelse å lytte til Louise forklare og fortelle om tankene bak beslutningene som tas med stor integritet, innsikt og ansvarsfølelse.

Helgene brukes ofte til 8-10 besøk på den lokale planteskolen, istandsettelse av en gammel villa i Humlebæk, venner, kultur, joggeturer i skogen og bad i Øresund. Naturen omkring oss er nemlig fantastisk selv når man har sett det meste av verden.