Construction

Oliver Johansen

Oliver er en del av det engasjerte Construction teamet hvor han til daglig jobber som koordinator på alle byggeprosjektene.

Oliver er udannet bygge koordinator fra Københavns Erhvervsakademi, og han brenner for å bidra til et velfungerende byggeprosjekt med glade og pasjonerte kollegaer og interessenter, og samtidig skape de aller beste rammene med innbygget 21-5 DNA for de kommende eierne.

Oliver bor i København på Islands Brygge med kjæresten og fritiden går med at være sammen med kjæresten Laura, venner og familie.

I tillegg til boligrenovering og koordinering, brenner Olivers hjerte for fotball. Oliver har slitt ut mange fotballstøvler på banene i Lyngby og FC-Helsingør hvor han spilte i ”sine unge dager”. Oliver har i alt spilt fotball på høyt nivå i 18 år, som midtbanespiller. Oliver trener fortsatt innimellom når tiden tillater det. Han er en stor Liverpool fan og suksessen i klubben, og alle pokalene de siste årene, har vært svært gledelig for Oliver.

Nå ser Oliver frem til å skyte mange baller i mål for 21-5 – både på kontoret i Stakladen og i utlandet, når byggearbeidet skal koordineres.