Property Operations

May-Britt Gade Arpe

May-Britt er en del av vårt imøtekommende og dyktige Property Operations & Support team.

Hun elsker å skape gode relasjoner, finne løsninger og gjøre andre glade - både privat og på jobb - og dette passer jo veldig godt på service og support hos 21-5.

Hun snakker flytende spansk og engelsk, og ble ansatt direkte fra Handelshøyskolen i et internasjonalt sykeforsikringsselskap, der hun i mange år tok seg kjærlig av de latinamerikanske kundene. Senere de øvrige internasjonale kundene - heldigvis var det også en god del spansktalende blant dem.

Hun er rett og slett begeistret for Spania - tapas, alioli, sangria, kulturen, klimaet og språket - så turen går ofte dit... selv om hun også gjerne besøker andre destinasjoner, for eksempel med mødregruppen som ble stiftet i 1999.

May-Britt bor i Brønshøj, nå "bare" sammen med mannen sin Klaus, siden de to barna deres nylig har forlatt redet. Dette reiret har gjennom årene krevd en god del omsorg, sist med et nytt kjøkken og oppussing av kjelleren, som førte til et nært og støvete forhold til betongsliperen.

Det beste hun vet er spontane avtaler, gjester hjemme, middager hos venner eller sykkelturer til restauranter i København, og hun nyter også å lage ... og innta ... en god drink.