Legal Affairs

Christina Schmidt-Andersen

Christina er saksbehandler i Legal Affairs-teamet. Hun har bakgrunn fra megler- og reisebransjen, hvor hun har jobbet med markedsføring, salg og support.

Basert på Christinas erfaring med kommunikasjon og service, sørger hun først og fremst for saksbehandling knyttet til videresalg i teamet. Christina får energi av å bringe sakene trygt og effektivt gjennom videresalgsprosessen, samtidig som hun opprettholder en god og trygg kontakt med eierne. Derfor passer Christina perfekt inn i 21-5-familien.

Christina bor i Snekkersten med mann og hunden Django i drømmehuset. Når Christina har fri brukes tiden på diverse husprosjekter, seiling og frivillig arbeid i seilklubben.

Christina elsker også å reise, og hun har bl.a. opplevd Mellom-Amerika, Singapore, Filippinene, New Zealand, Australia og USA. Den årlige turen til Paris med moren er hellig for Christina, og denne turen planlegges alltid med utgangspunkt i anmelderroste matopplevelser og steder hvor det er mulig å handle vintagefunn. Om sommeren seiler Christinas i dansk og svensk farvann med mann og hund om bord.