MØT 21-5 FAMILIEN

Team

Da vi i sin tid skulle ansette vår første medarbeider kunne vi ikke bare legge ut en annonse og rekruttere som man normalt gjør. Vi brydde oss alt for mye om det vi holdt på med til å kunne gjøre det på den måten. Vi kunne på det tidspunktet ikke drømme om å legge vår nyfødte baby (21-5) i armene på noen som vi på forhånd ikke kjente, og dermed ikke hadde tillitt til. Vi måtte derfor rekruttere fra ”egne rekker”.

Vår første ansatte ble derfor Lailas mangeårige venninne Karina, som ble ansatt i det som den gang het ”administrasjonen”.

Det gikk veldig fint med Karina, som for øvrig er her ennå, selv om hun har en litt annen rolle i dag.

Vi fortsatte med å rekruttere i egne rekker, og mange av de som kom med i 21-5 teamet hadde også gode nettverk å hvor vi kunne finne nye dyktige lagkamerater. Det gjør vi fortsatt, men nå kommer det også lagkamerater "utenfra".

Ånden i 21-5 er veldig spesiell. Helt fra begynnelsen har det å gå på jobb i 21-5 vært som å gå og ”leke med venner”. Så lenge vi alle gjør vårt beste på hver vår post vil det ikke komme noen og si at vi ikke skal leke mer. Så det gjør vi.

21-5 teamet består av ultrapasjonerte lagspillere, som hver dag arbeider for å skape de absolutte beste rammene for våre 21-5 familier i våre eierforeninger.