Creative Coordinator

Kamilla Falkenberg Høeg

Mille var vår andre medarbeider tilbake i 2014, så hun startet også i de ydmyke men svært hyggelige lokalene i bunnen av carporten i Trørød. Mille begynte i administrasjonen som ble ledet kyndig av hennes profesjonelle og sympatiske vesen.

Etter mange år i advokatbransjen hadde Mille behov for et retningsskifte. Da vi samtidig hadde behov for en meget kvalitetsbevisst medarbeider med gode språkkunnskaper (Mille har bodd og jobbet i London i en årrekke), viste det seg å være en perfekt match.

Mille har tidligere vært ansvarlig for administrasjonen og supporten, men på grunn av sin nærmest intuitive sans for interiør og innredning er hun nå en viktig del av vårt dedikerte designteam som har ansvar for styling- og klargjøring. Her har Mille strålet med sitt lyse sinn og gode oversikt. I dag stråler Mille i et nytt team hvor hun bruker sin store erfaring og innsikt i 21-5 som Creative Coordinator der hun sammen med Marianne, som er PA til Laila og Creative Planner, står for mange interne prosjekter som kontorinnredning, 21-5 Care, arrangementer, 21-5 Produktlinje, kunstkjøp og mange andre spennende oppgaver.

Mille bor sammen med sine 2 herlige barn, hvorav den eldste også jobber i 21-5 – og Mille har dessuten en søt kjæreste. Mille er lidt on-off i løpeklubben, dyrker yoga og annen trening samtidig med at hun elsker å hygge seg.