CEO & Founder

Laila Køj

Laila er spydspissen i 21-5.

Laila er vår direktør, men det er egentlig ikke tittelen som er viktig. Laila evner å lede 21-5 med en lidenskap, energi, innlevelse og nærvær som gjør at hun alltid er i øyehøyde med sine medarbeidere. Nærvær krever at man tør å se hverandre i øynene og være der for menneskene man har rundt seg – både når det er hyggelig og fint, men også når det er vanskelig og gjør vondt. Laila er der hele veien med hjerte og sjel, og det gjør henne til en inspirerende person og en respektert leder.

Laila og ektemannen Anders fikk ideen til 21-5 i 2008 - og sammen har de vært drivkraften bak oppbyggingen av 21-5 til en Gasellebedrift. I tillegg til den daglige ledelsen av 21-5 er boliginnkjøp et av Lailas primære arbeidsområder, og hun har en unik sans for å finne de helt rette ferieboligene til eierforeningene.

Med 3 barn, hvorav to bor hjemme, og en hund er det sjelden et kjedelig øyeblikk. Laila styrer hjemmet med samme humør og integritet som hun legger for dagen i 21-5. Turer i skogen og langs vannet er en fast del av hverdagen for Laila (og Anders).

«Alt er bra» er Lailas livsfilosofi.

E-post: lk@21-5.dk