Head of STAKEHOLDER MANAGEMENT

Lone Friis

Lone er å utdannet Statsautorisert Eiendomsmegler og har blant annet vært selvstendig eiendomsmegler i flere år. Hun kommer nylig fra stillingen som Senior Salgsspesialist med salg av IT-løsninger.

I tidligere jobber har Lone hatt utallige samtaler med familier for hvem det er en stor beslutning å selge eller kjøpe et hus - ferdighetene hun har utviklet gjennom disse samtalene bruker Lone i sitt arbeid i 21-5.

Lone er smilende, utadvendt og oppriktig interessert i mennesker. Derfor har hun også̊ tatt en Life Coach utdannelse og har kontinuerlig videreutviklet seg for å bli god på å møte mennesker på en behagelig måte - slik at man føler seg sett.

Lone har ansvaret for å avvikle generalforsamlinger og en rekke andre driftsmøter med eierne i 21-5 på en profesjonell måte, og i en sann 21-5 ånd. Hun legger stor vekt på̊ å avholde gode møter som er til fordel for alle parter.

Privat bor Lone i Roskilde med sine to jenter, Smilla og Thea.

I fritiden drikker Lone kaffe med venninner og bruker ellers tiden på familie og venner. Hun elsker kreative prosesser, både innendørs og utendørs, gjerne med en lydbok eller en god podcast i ørene.

Hun skulle ønske at hun kunne skryte av å løpe maraton og delta i fitnesskonkurranser, men det kan hun ikke... Til gjengjeld elsker hun sjokolade, god vin og ikke minst lange spaserturer i den vakre naturen i nærheten av hjemmet sitt - gjerne med en venninne, slik at man kan diskutere verdenssituasjonen samtidig.