Design

Hannah Dina Sørensen

Hannah er en del av Design hvor hun er svært godt likt og elsker utfordringer. Hun takler utrolig fint den hektisk hverdagen med masse fart og en presset kalender fylt med jobb, venner og familie. Hun bor i København sammen med en god venninne, og er veldig fornøyd med å ha flyttet inn til den indre byen hvor det er en masse liv.

Hannah ble uteksaminert fra Virum Gymnasium i 2020, hvoretter et opphold på Vallekilde folkehøgskole ga Hannah muligheten til å fordype seg i hovedfaglinjen "Event og ledelse".

Hannah liker å være aktiv hele tiden, og har jobbet ved siden av skolen siden hun var 13 år gammel - først og fremst i servicebransjen. Hun elsker å reise og oppleve annerledesheten ved å være i fremmede omgivelser. Det var blant annet dette som førte henne til Mississippi som utvekslingsstudent hvor hun fikk inngående kunnskap om sørstatskulturen og ble flytende i engelsk.

I tillegg til 21-5 byr Hannahs fremtid på en høyere utdanning som ikke bare treffer hennes interesser, men som også gir rom for å jobbe kreativt med kommunikasjon og media.