Construction

Jonas Nyman Daniel

Jonas er prosjektleder i 21-5 sitt Team Construction. Han er utdannet murer, og i det yrket har han jobbet i 6 år. I 2017 ble Jonas uteksaminert som bygningskonstruktør, og har senere jobbet som byggeleder på flere prosjekter i København, og for Slots- og Ejendomsstyrelsen. Jonas har mer enn 11 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og har for det meste jobbet med renovering av både nye og gamle bygg.

Jonas beskriver seg selv som kreativ, nytenkende og omstillingsdyktig. Han er ikke redd for å ta fatt i en malekost eller sparkel hvis det er det som trengs for å få et byggeprosjekt fullt og helt i mål.

Privat er Jonas gift med Julie. De to har nylig kjøpt et hus fra 60-tallet i Lynge, så mye av fritiden går med til renovering og oppussing. I tillegg tilbringer Jonas fritiden med venner, nettverket Round table, på reiser og med hunden Jessie.

Jonas brenner for bygg og estetikk, og er glad for at han i 21-5 daglig får kombinere sin erfaring fra byggebransjen med sin store lidenskap for renovering og det å skape noe fantastisk til beste for våre eiere.