Design

Karen Dyssel Engel

Karen jobber i 21-5 som en del av Design teamet.

Karen kommer fra et liv som selvstendig næringsdrivende, og hun har i en årrekke hatt interiørbutikk i København. Men da muligheten for å jobbe i 21-5 dukket opp var det ingen tvil om at det var på tide å prøve noe annet. Karen elsker å jobbe med estetikk og interiørdesign, og i Design teamet kan kreativiteten hennes blomstre for fullt.

Karen er opprinnelig utdannet innkjøper og har en fortid i detaljhandelen. I tillegg har hun bodd i New York der hun forelsket seg i alle byens fantastiske vintagebutikker og selv startet opp en online vintagebutikk. Det ble noen morsomme og spennende år med mange turer til New York og oppbygging av en webshop.

Når Karen ikke sitter på kontoret på Stakladen er hun ute å reiser og klargjør ferieboligene sammen med kollegaer, både fra sitt eget og andre team.

Til daglig bor Karen på Vesterbro sammen med kjæresten og deres to små barn, og derfor tilbringes de fleste helgene på den lokale lekeplassen eller i sommerhuset hvor hun koser seg med både hus og hage.