Team lead of Facility Management

Jan Donatzky Pihl

Jan er utdannet bygningssnekker, byggkonstruktør og har IPMA-sertifisering innen bygg og ledelse. Gjennom et spennende liv har Jan fungert som fredagsbardirektør ved Aarhus Universitet hvor han studerte økonomi, jobbet som snekkermester, byggeleder, anbudsberegner, byggteknisk konsulent og senest som driftssjef i Boliggaarden i Helsingør.

Jan har jobbet med bygge-, drifts- og vedlikeholdsplaner i mange år, og setter sin ære i at alle ting - små og store – blir nøye vurdert i alle faser av byggingen og driften.

Venner og familie har stor nytte av Jans håndverksmessige bakgrunn. Det blir ofte gitt veiledning og gode råd om byggeprosjekter slik at de kan få best mulig resultat på sine gjør-det-selv-prosjekter.

Helger og ferier tilbringes med familien, som består av kone og to fine barn - noen ganger i eget sommrehus, men også gjerne i utlandet. Jan elsker å reise. Spesielt alpint er hans store interesse.

Jan har sammen med gode venner stiftet en vinterbadeklubb som er aktiv fra oktober til april. Å møte venner er et fast punkt i Jans helger gjennom vinteren.

Jan liker generelt å være ute i naturen og den friske luften.