Country Manager Sverige

Sandra Rosenblad

Sandra er country manager for 21-5 i Sverige.

Sandra driver med stor lidenskap og med varmt hjerte 21-5 i Sverige. Med et godt øye for både helheten og de små detaljene gjør hun alt for å overgå kundenes forventninger.

Med en baggrund som eiendomsmegler, hvor mange satte pris på både hennes humor og profesjonalitet, hadde hun mange tilfredse kunder som også vendte tilbake til henne ved nye kjøp. Sandra elsket sin tidligere jobb, som hun så mest som en livsstil, men har lenge hatt en lengsel etter å få hele verden som arbeidsplass. Sandra er også udannet økonomisk eiendomsadministrator og har tatt kurser innenfor Culture management.

Sandra ble helt solgt på ideen om 21-5 i samme stund som hun hørte om den. Det var i sommeren 2014 da hennes svigerinne ble medeier i en av de første eierforeningene.  Sandras øyne ble åpnet for konseptet, og siden den gang har siktet vært innstilt på å presentere dette briljante konseptet for svenske familier. Sandra har jobbet med stor iherdighet for å gi svenske familier denne unike muligheten, og innfri deres drømmer om å eie flere ferieboliger i utlandet. 21-5’s verdier med ærlighet og service i fokus går også hånd i hånd med Sandras egne verdier og interesser.

Utover lidenskap for eiendommer og reiser har Sandra mannen Johan og to døtre som hun sørger for å ta med på sine eventyr. Hvis Sandra ikke er på kontoret eller hjemme finner du henne til på styrketrening eller på yogamatten.