Property Operations

Daniel Fixen

Daniel er en del av det dyktige supportteamet.

Daniel er faktisk utdannet skolelærer, og han liker godt å undervise, formidle og være med på å forme og utdanne. Imidlertid har Daniel alltid vært mye i restaurantbransjen og visste sannsynligvis innerst inne at han ikke kom til å være lærer hele livet. Da han kom inn i hotellbransjen fikk han øynene opp for drift, avvikling, oppbygging og utvikling. Fra hotellbransjen har han lært alltid å ha et øye for detaljer, alltid ha gjesten/kunden i fokus og være tilpasningsdyktig og handlekraftig.

Selv om Daniels mor er fransk, og nå bor i Frankrike, så er Daniel en ekte Københavnergutt. Født og oppvokst i indre by, og bor nå på Vesterbro med kjæresten og to barn.

Daniel har alltid vært veldig aktiv og drevet mye med idrett. Fotball har vært førsteprioritet. Han har imidlertid gått videre til neste generasjon, og bruker nå mye fritid på å trene sønnen og fotballkompisene i KB. I tillegg har han også investert i et sommerhus sammen med kjæresten hvor han leker altmuligmann og har totalrennovert. Der finner man nok Daniel i helgene i mange år fremover.