Branding & Marketing

Casper Søby Hansen

Casper er dokumentarist i 21-5, og han er ansvarlig for branding, marketing og videoproduksjon.

Casper er en av de yngre kreftene på kontoret og han beskriver seg selv som et kreativt talent med «white house-potensial». Han går opp i detaljene med en lidenskap for minimalistisk design og moderne trender. Med en allsidig grafisk bakgrunn og forståelse for god markedsføring styrker han 21-5 brandet med sitt kreative mindset.

Casper har tidligere jobbet som videojournalist i mediebransjen hvor han ble kastet inn i et bredt spekter av oppgaver, som f.eks. et direktesendt fallskjermhopp. Senest kom han fra et byrå hvor han har hjulpet mange bedrifter med branding på sosiale medier gjennom annonsering og content produksjon.

Casper bor i en leilighet i Valby hvor innredningen raskt er blitt preget av 21-5. Hans dedikerte interesse for film er med på å inspirere ham på jobb og i hverdagen. Casper prøver å holde seg så sunn og frisk som mulig. Hver morgen drikker han grønnsakssmoothien sin og løper eller går en tur i Valbyparken etter jobb, gjerne med en podcast i øre. Han beskriver gåturene som sitt frie rom der tanker og kreative ideer får fritt spillerom.

Fritiden brukes på venner, familie, reiser og opplevelser – gjerne i kombinasjon. I helgene liker Casper å følge fotballaget sitt, Arsenal, vel å merke når de er i stand til å vinne.