Design

Nore Johansson

Nore er ansatt i Design teamet.

Nore var selvstendig før hun kom til 21-5, og hun har jobbet med design og styling, boliginnredning og location scouting. Ønsket om å være en del av et kreativ team og ha daglig kontakt med kollegaer har ført henne til 21-5, og det er vi svært glade for.

Nore elsker å skape de beste løsningene med stor respekt for det opprinnelige og originale i hver enkelt feriebolig, så vi alltid ender opp med smakfulle og hyggelige hjem. Nore har søkelys på detaljer og estetikk gjennom hele prosessen.

Nore smitter alle med sitt gode humør og bidrar til en god stemning omkring seg. Som et ekstra stort pluss har Nore alltid glutenfri lakriser i skuffen sin.

Når Nore ikke er på jobb finne man henne som regel utendørs på hesteryggen, eller med dalmatineren Marvin ved enden av båndet. Det blir til kilometervis av turer på stranden og i skogen hvor Nore gjerne samler finurlige grene og blomster som blir til vakre og fantasifulle kreasjoner. Når det regner ute foretrekker Nore å lese eller tegne fine kunstverker.