IT Operations manager

Mona Wessing

Mona har fokus på IT-driften i 21-5. Mona bidrar med sin brede bakgrunn innenfor spesielt IT, data og prosesser som hun har med seg bl.a. fra domisil-innredning, og hun fungerer som en 8-armet blekksprut i mange spennende prosjekter.

Mona trives godt i mindre virksomheter hvor man hilser på alle og involverer seg. Hun er alltid klar med en hjelpende hånd eller et lyttende øre. Hennes rolige gemytt og positive natur er høyt verdsatt. Mona liker Pippis ordspråk: ”Det har jeg ikke prøvd før, så det klarere jeg nok godt!”

Mona setter pris på sommerhusferier rundt omkring i Danmark, og hun elsker området omkring Svendborgsund, spesielt øya Ærø hvor hun ble gift. Hun savner imidlertid klimaet fra Hellas hvor hun bodde som ung, og hun har derfor alltid lyst på en gyros til lunsj. Hun kommer opprinnelig fra Frederiksberg, men bor nå i Mikkelborg i Hørsholm med sin mann. Monas datter studerer i Århus og sønnen går på gymnasiet.

Fritiden brukes mest på lydbøker, familien, svømming og lange gåturer i området. Det beste hun vet er et morgenbad i Øresund – også gjerne om vinteren.