Construction

Vibeke Sax Holst

Vibeke trives best med når det er mye å gjøre, og med sin utrolige energi har hun en viktig rolle i Construction teamet.

Vibeke har vært en del av 21-5 siden januar 2015 og startet i de ydmyke, men veldig hyggelige lokalene i Trørød. Vibeke startet som en del av administrasjonen og fikk raskt vist sin kompetanse innenfor prosjektstyring da hun bl.a. var med på å styre byggeprosessen og istandsettelsen av det gamle kontoret på Rungstedvej sikkert og effektivt i mål.

Vibeke var i en periode teamleder for administrasjonen og supporten og kjenner derfor godt til mange av prosessene i huset. Det gir derfor god mening at Vibeke i dag har ansvar for at alle prosesser og detaljer er på plass når hun jobber med å sørge for at de komplekse byggeprosjektene kommer i mål.

Vibeke er ubestikkelig og ting skal være i orden, hvilket er kvaliteter som vi setter stor pris på når hun håndterer våre samarbeidspartnere rundt omkring i verden.

Vibeke har et herlig vesen og en imøtekommenhet som gjør henne til en verdsatt kollega som vi alle setter stor pris på.

På hjemmefronten har Vibeke 3 barn med sin engelske mann, og 21-5 er også hennes største fritidsinteresse i tillegg til familien.