PA & Creative Planner

Marianne Steenstrup

Marianne er PA for Laila og Creative Planner. En allsidige rolle i 21-5 hvor hun yndefullt, men samtidig håndfast, navigerer omkring en mangfoldig vifte av viktige oppgaver som arbeidet med 21-5 Care, interne og eksterne arrangementer/initiativer, BLACK universet, hovedansvarlig på 21-5 Produktlinje, kunstkjøp, kontorinnredning og mange andre områder.

Marianne trives med å ha mange utfordringer, noe som hverdagen i 21-5 ofte byr på. Hun setter imidlertid også pris på å kunne fordype seg og sørge for at detaljene faller godt på plass i forskjellige prosjekter med stor integritet og respekt for verdiene i 21-5.

Marianne kommer fra interiør og motebransjen hvor hun i forskjellige stillinger alltid har hatt fokus på å samle trådene og sikre gode resultater gjennom felles positiv innsats. Marianne har et stort hjerte for 21-5´s destinasjoner og alt som er internasjonalt. Marianne bor i Ålsgårde, og hun er gift med Casper og mor til Albert og Amalie. Fritiden brukes gjerne i naturen, på kulturelle opplevelser og på kreative utfoldelser. Ikke sjeldent med kunst og estetikk som inspirasjonselementer til 21-5 universet.

Marianne liker all slags yoga og reflekterende løpeturer i skogen.