Property Operations

Mari-Ann Nerum

Mari-Ann har hovedsakelig jobbet med planlegnings- og koordineringsoppgaver innenfor service. Det har vært den røde tråden i hendes tidligere stillinger, bl.a. som location scout & manager innenfor film og tv-produksjon, og communications officer/koordinator i trafikken i Københavns lufthavnen hvor hun har holdt orden på fly. Videre har hun vært prosjektleder og koordinator i IT-bransjen og passenger-agent hvor hun sørget for at passasjerer kom godt av gårde på reisene sine. Det gjør Mari-Ann nå også hos 21-5, hun sørger for at eierne kommer godt av sted og kan nyte oppholdene i ferieboligene sine.

Mari-Ann liker daglig å være med på å løse utfordringer så både kunder, kolleger og servicepartnere blir fornøyde. Mari-Ann har en god evne til at se løsninger fremfor begrensninger, hvilket passer godt med hvordan 21-5 agerer i det daglige.

Privat bor Mari-Ann i Kongens Lyngby i nærheten av mange deilige grønne områder som hun benytter flere gange om uken hele året. Hun har en flott stor terrasse hjemme der hun koser seg med å dyrke planter og blomster, og hun nyter å lese en god bok. En annen interesse Mari-Ann har er MMO gaming (massively multiplayer online) her spiller jeg online sammen med mennesker fra hele verden. Det er en morsom måte å trene overblikk og teamwork på samtidig med at man lærer en masse mennesker fra andre steder i verden å kjenne.