Country Manager Tyskland

Manuel Hasni

Manuel er 21-5 sin Country Manager for Tyskland. Jobben hans er å formidle 21-5 konseptet og spre 21-5 ånden, og gjennom det oppfylle drømmene for mange familier i Tyskland om å ha deres egen feriebolig i utlandet.

Manuel har alltid arbeidet med fast eiendom og har som eiendomsmegler formidlet både ervervs- og luksuseiendommer i og omkring Hamburg. Ved siden av ​​jobben som eiendomsmegler arbeidet Manuel også som lege – i en tv-såpeopera. Å opptre og arbeide foran kameraet har alltid vært en del av Manuel, men mer som en hobby enn en jobb.

For Manuel er der ingen grenser, og hans motto er: "Dette er livet, ikke en generalprøve, gjør noe ut av det." Sammen med en positiv innstilling avspeiles hans motto i hans personlighet, og er også hans daglige drive.

I dag er han lykkelig gift og bor sammen med kone, to barn og familiehunden Jona i Hamburg-Uhlenhorst. Familien Hasni har også sin egen dressurhest som heter Fino som Manuels kone rir og trener. Manuel liker å tilbringe fritiden i frisk luft, og er ofte i stallen sammen med familien for å hilse på hesten. Manuel er sporty og liker å gå lange turer i Alster med hunden og drar også gjerne til Aspria. Når han har tid, liker Manuel å lese biografier om interessante og kjente personer. Manuel elsker å reise, helst til Sør-Afrika og Mallorca.