Head of Legal Affairs

Annette Juhl

Annette er ansvarlig for det dyktige Legal Affairs teamet.

Etter mange år som General Legal Counsel i et større børsnotert selskap har Annette kastet sin elsk på 21-5, hvor Annette med sitt fantastiske team sikrer kvalifisert juridisk håndtering av alle oppgavene som må håndteres i et selskap som 21-5. Med vår vekst de siste årene har oppgavaene ikke vært få! Heldigvis setter Annette pris på nye oppgaver, og er ikke redd for selv å initiere dem.

Annette verdsetter anstendighet, ærlighet og «den gode tonen». Dette gjør det behagelig og trygt å omgås Annette, og heldigvis viser erfaringen også at «den gode tonen» smitter. Annette har lett for å smile og vanskelig for å si nei til søtsaker.

Annette bor i Solrød Strand med mann og 3 barn. Her brukes stranden daglig til trening, hygge og lek eller med en bok eller podcast i ørene. Familien elsker å reise sammen til Sør-Europa eller USA. Og så er det selvfølgelig den årlige skiferien i Alpene, som er hellig for Annette.

Annette navigerer etter kodekesen "du må fortelle sannheten - den er er også lettere å huske!". Det gjelder både privat og i yrkeslivet.