Head of Construction

Jesper Høyen Munk

Jesper bor i Brønshøj sammen med kjæresten Idalene. Før tiden i 21-5 var han ansatt i etablerte entreprenørvirksomheter og jobbet han med gjennomføring av store og mellomstore byggeprosjekter i totalentrepriser.

Jesper har bakgrunn som bygningsingeniør, og har parallelt med arbeidet tatt utdannelse innen brann, prosjektering og prosjektledelse.

Før byggebransjen var hans første utdannelse skipsassistent, hvilke er en interesse han fortsatt holdre vedlike med seiling i felles båt, så vel som i øvrige båtlaug.

Jesper elsker å være en del av prosessen med å oppfylle folks drømmer og se dem fysisk manifestert. En unik mulighet i 21-5, hvor dette skjer ved etablering av det som blir våre eieres drømmeboliger.

Fritiden brukes nysgjerrig på ny kunnskap og musikk, blandet med en aktiv livsstil innen seiling, terrengsykling, motorsykler og så mange nye opplevelser som mulig - gjerne med familie og venner. Jesper trives best i miljøer der det er fokus på dialog og gjensidig forståelse, og gleder seg alltid til en ny dag med teamet i 21-5.