Vi passer på dine data

Behandling av persondata

Formål
Formålet med 21-5s personvernregler er å forklare hvordan vi samler inn og bruker den personlige informasjonen du legger igjen når du besøker nettstedet 21-5.

Om 21-5 A/S

Denne nettsiden eies og drives av 21-5 A / S Christianshusvej 187, 2970 Hørsholm. CVR 33084862.

21-5 samler 21 familier som vi kjøper 5 drømmeboliger for. Vi er ansvarlige for renovering, innredning, klargjøring og løpende administrasjon av boligene når de er klare til bruk. 21-5 er et unikt dansk konsept skapt for ferieglade familier som ønsker å eie og dele 5 kvalitetsboliger med andre likesinnede familier.

21-5's databeskyttelse
Hvis du har spørsmål om vår behandling av informasjonen din, er du alltid velkommen til å kontakte oss via:

Formålet og grunnlaget for 21-5s behandling av personopplysninger

21-5 A / S samler inn informasjon om besøkende på vår hjemmeside www.21-5.no på to måter:

  • Ved at den besøkende selv sender inn informasjon
  • Ved bruk av cookies og pixels

Besøkende på nettstedet sender inn flere personopplysninger hvis de bruker et skjema på siden for å registrere seg for f.eks et nyhetsbrev, kaffemøte, informasjonsmøte eller. Spesielt gjelder det navn, e-post, mobilnummer, adresse, postnummer og by.

Disse dataene er nødvendige for at 21-5 skal kunne leve opp til avtalen som er inngått med den besøkende i forbindelse med at han fyller ut skjemaet, inkludert sending av ønsket materiale, kontakt på telefon, e-post eller vanlig post.

I tillegg bruker nettstedet informasjonskapsler og piksler, som støtter 21-5s markedsføringsformål.


Oppbevaring av personopplysningene dine
Vi lagrer din personlige informasjon så lenge den er relevant for formålet den ble samlet inn for. De blir deretter slettet. Vi overlater din personlige informasjon til våre databehandlere. 21-5 tilstreber å sikre at din personlige informasjon blir lagret i EU og EØS. Imidlertid bruker 21-5 også leverandører som behandler dataene dine i eller fra land utenfor EU / EØS.

Dine rettigheter
Hvis 21-5s behandling av dine personopplysninger omfattes av databeskyttelsesforordningen, har du en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av informasjon om deg.

Hvis du vil benytte deg av dine rettigheter, kan du kontakte oss på info@21-5.dk

Du har rett til å få tilgang til informasjonen vi behandler om deg.

Du har rett til å få feil informasjon om deg selv rettet.

I unntakstilfeller har du rett til å få informasjon om deg slettet før tidspunktet for vår generelle sletting oppstår.

I visse tilfeller har du rett til å få behandlingen av personopplysningene dine begrenset.

Hvis du har rett til å begrense behandlingen, kan vi i fremtiden bare behandle informasjonen - bortsett fra oppbevaring - med ditt samtykke, eller med det formål å etablere, hevde eller forsvare juridiske krav, eller for å beskytte en person eller viktige samfunnsinteresser.

I visse tilfeller har du rett til å protestere mot vår ellers lovlige behandling av dine personopplysninger.

I visse tilfeller har du rett til å motta personopplysningene dine i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og å få disse personopplysningene overført fra én behandlingsansvarlig til en annen uten hindring.

Du kan lese mer om dine rettigheter i datatilsynets veiledning om rettighetene til registrerte, som du finner på www.datatilsynet.no.

Klage til datatilsynet
Du har rett til å sende inn en klage til datatilsynet hvis du er misfornøyd med måten vi behandler personopplysningene dine på. Du finner datatilsynets kontaktinformasjon på www.datatilsynet.no.