Stakeholder Management

Kimie Allerup Renard

Kimie glemmer som regel å vanne blomstene sine, og husholdningen hjemme interesserer henne ikke. Service, og det å få ting til å gå opp i en høyere enhet, er til gjengjeld noe hun brenner for og gjerne bruker energi på.  Før Kimie ble en del av 21-5-familien jobbet hun som salgskoordinator i et stort dansk designfirma og som driftssekretær i et boligselskap.

Kimie motiveres av å ha mange kolleger rundt seg som alle jobber sammen for å nå et felles mål i en travel hverdag, men er aldri for opptatt for en god latter.

Kimie bor i Helsingør med sine 2 barn og liker å ha høyde til taket og nærhet til skog og strand.  Det er nesten alltid fullt hus og ekstra barn på middag hos Kimie's, og hvis en ferie skal tilbringes i et feriehus i Danmark er det også mer regelen enn unntaket at det er ekstra barn i baksetet.

Kimie venter tålmodig på å få lyst til noe av all den treningen som er så moderne som hun sier - i mellomtiden lader hun opp og finner energi i naturen, forlengede weekender hjemmefra med venninner eller en god fest.

Kimies motto er «Make it Count» og det sies høyt i bilen både på vei til jobb og i bilen på vei hjem til barna.