Sales & Relations Norge

Lise Pedersen

Lise har ansvar for å formidle 21-5 konseptet til norske familier.

Lise ble kjent med 21-5 konseptet da hun bodde og jobbet i Danmark hvor kom i snakk med noen naboer som pratet varmt om sine 5 flotte ferieboliger.  Hun har derfor selv vært glad medeier i DK19 siden 2017. Gleden var så stor at hun i noen år har gått med en drøm om å få jobbe for 21-5 for å hjelpe med å spre det glade budskapet fra Danmark til Norge om 21 familier som deler 5 fantastiske ferieboliger.

Lise kommer fra finansbransjen hvor hun har mange års ervervserfaring fra nordiske finanskonsern innenfor forsikring, bank og konsulentvirksomhet. Her har hun hatt mange ulike roller og oppgaver, fra salg og rådgivning til coaching og ledelse. Hun har en bred utdannelse innenfor sosialfag, psykologi, økonomi og innovasjon, og har interesse for kommunikasjon, samarbeid og organisasjonskultur. Hun har derfor funnet seg godt til rette i 21-5 hvor verdiene ikke bare er noe som er skrevet ned i en personalhåndbok, men noe som alle i 21-5 teamet gjør og er hver eneste dag. Det er en god og litt ny opplevelse å glede seg til å gå på jobb. Lise er ansvars- og kvalitetsbevisst, og vil strekke seg langt for at kundene skal være glade og fornøyde.

Privat har Lise hatt et ben i Danmark og et ben i Norge i flere år, og er ikke i stand til å gi slipp på noen av landene.  Om sommeren brukes det mye tid på golf, fortrinnsvis i Danmark hvor hun er medlem av Rungsted golfklubb, mens det på høsten og vinteren er Norge som frister med fjellturer og skigåing.

Lise bor i Stavern i Norge og jobber på 21-5 kontoret i Oslo når hun ikke er sammen med resten av 21-5 temaet i Hørsholm.