Head of Property Acquisition

Lars Heede

Lars har vært en del av 21-5 teamet siden januar 2015, men som venn av Laila og Anders har Lars lenge før han startet hos oss ikke klart å skjule sin begeistring og fasinasjon for ideen om en helt ny måte å nyte livet på i egne utenlandske ferieboliger.

Lars har alltid jobbet internasjonalt og har derfor i mange år reist mye. Han beskriver ofte sin rolle i 21-5 som "bred midtbane spiller" med flere oppgaver, men boligsearch, forhandlinger og innkjøp av boliger er hans primære arbeidsoppgaver. Han har derfor en del reisedager hvert år. Lars er også en del av teamet som har ansvar for all markedsføring.

Lars er en pasjonerte estetiker og er drevet av gleden ved å finne og skape de flotte ferieboligene som er med på å få det helt store smilet frem hos eierne i 21-5 foreningene. Han er alltid klar til å fortelle begeistret om 21-5 konseptet, og samtidig har han en lidenskap for å engasjere seg i alle de spennende utviklingsmulighetene som konseptet byr på. Lars er "hunde-elsker" og friluftsmenneske, og så snart muligheten byr seg er han å finne på et fjell - enten i joggesko, på ski eller på sin mountainbike.