Design

Maria Molbech

Maria er en del av det det kreative Design teamet.

Marias rolle i teamet er bl.a. at holde styr på de alle de unike fine ting og saker som blir kjøpt til de kommende ferieboligene i 21-5. Maria kjøper også inn til ferieboliger som allerede er tatt i bruk – så hun holder et våkent og skarpt øye med ønsker fra eierne eller hvis noe i boligene trenger å bli skiftet ut.

Maria har tidligere arbeidet med salg i mange år, bl.a. for forlagsbransjen og i leketøysbransjen – men hun er ikke i tvil om, at hun er landet på ”den rette hyllen” hos 21-5. Vi er glade for at Maria har valgt å ”leke” sammen med oss i 21-5, og siden hun elsker konseptet, den allsidige arbeidsdagen, og ikke minst å være omgitt av hyggelige kollegaer, er det jo en perfekt match.

Hvis Maria ikke sitter ved kontorpulten kan man med fordel lete etter henne på lageret, blant de mange reolene og hyllene, hvor man som regel finner henne i gang med å pakke og organisere.

Privat bor Maria i nærheten av kontoret i Stakladen med mann, to barn og to hunder. På grunn av den korte avstanden mellom hjem og 21-5, sykler Maria til jobben hver dag. Maria og familien elsker å reise, og Maria drømmer om en dag selv å bli med i en 21-5 eierforening.