Establishing- & Sales Communications

Kirstine Corell Heiberg

Kirstine har en allsidig bakgrunn innen markedsføring, kommunikasjon og administrasjon og er en del av vårt energiske boliginnkjøpsteam hvor hun har ansvar for nyhetsbrev, informasjonsdeling og back office-støtte for boliginnkjøpsteamet.

Kirstine har jobbet mange år i IT-bransjen, både i Danmark og i utlandet. Hun er vant til å ha mange baller i luften, og hun har øye for detaljer samtidig som hun har oversikt over helheten og kontroll på relevant kommunikasjon. Hun brenner for å bidra til å skape gode og positive opplevelser - hun samler trådene og får endene til å møtes, alltid med fokus på en god løsning.

Kirstine bor i Holte med sin mann, 3 døtre og hunden Frida i et gammelt hus som alltid krever en kjærlig hånd. Fritiden tilbringes først og fremst med familie og venner. Hun liker å gå lange turer og har interesse for alle slags mat- og kulturopplevelser. Kristine elsker også å jobbe i hagen, men reiser også gjerne til fjells både sommer og vinter, eller for å oppleve noe nytt ute i verden.