Reikimester

Myanne Luxn

Når vi i 21-5 sier ”plass til kjærlighet” så mener vi det alvorlig. Internt blir det derfor også gjort krumspring på mange plan for å gi kjærligheten best mulig grobunn i hele virksomheten. I det arbeidet spiller Myanne en helt sentral rolle. Hun tar seg nemlig av de gode energiene og den mere spirituelle delen av vårt velbefinnende.

Med 20 års erfaring som behandler og underviser tar hun seg omhyggelig av husets ansatte, dyr, lokaler og alt annet mellom himmel og jord som skjer i hverdagen. Vi møtte henne i 2015 hvor hun ble leid inn til å ”rense energiene” i huset på Rungstedvej. Det var så overbevisende at hun ble fast tilknyttet noen dager om uken. Siden er hennes arbeidet blitt noe vi slett ikke kan unnvære, og i dag er hun ansatt på full tid.

Myanne er opprinnelig udannet journalist og har også en Bachelor i Medie- og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun har arbeidet på de største medier i Danmark, og den gang hadde hun ingen interesse for noe som helst alternativt. I 2005 opplevede hun imidlertid noe som tvang henne til å revurdere sitt verdensbilde. Det føre til at hun i 2009 begynte i mesterlære i den Japanske healingform ”Reiki” og 6 år senere ble hun Reikimester. Etter 7 år med egen virksomhet som behandler og underviser valgte hun i 2022 å hellige sine evner til 21-5.

Privat er hun et fritidsmenneske som bruker mest mulig tid i skogen – helst med overnatting og mat på bål. Hun morgenbader hele året og tar ofte på vandreturer rundt om i verden, alene eller sammen med kjæresten og/eller sine to barn.