Construction

Christina Bergstrøm Zlotnik

Christina er koordinator I vårt byggeteam.

Christina har en allsidig bakgrunn, først og fremst som prosjektleder fra reklamebransjen hvor hun har styrt prosesser med større reklamekampanjer.  Men hun har også hatt sin egen sko- og motebutikk, jobbet som stresscoach og senest vært brand manager for to amerikanske skobrands. I alle jobbene hun har hatt har hun fokusert på godt teamsamarbeid og har alltid søkt pragmatiske løsninger. Hun har kunnet benytte seg av sine kreative evner og estetiske sans, noe som også gagner henne godt når ferieboligene skal klargjøres før eierne overtar dem. Hun er med andre ord litt av en sveitserkniv med alle de verktøyene hun har med seg i bagasjen.

Christina er en smilende og imøtekommende person med stor interesse for sine medmennesker, og hun er alltid nysgjerrig på å lære noe nytt.

Privat har hun bodd i det samme  huset i Espergærde i mange år, men det har gjennomgått atskillige renoveringer hvor Christina har benytte seg av sin store lidenskap for interiør og boliginnredning.

Christina har sammen med sin mann adoptert to nydelige jenter fra India. De er nå voksne, og snart har den siste flyttet hjemmefra. Fritiden tilbringes på lange turer i skogen med familiens høyt elskede hund Sofus, yoga og mange fantastiske reiser da Christinas mann jobber i golfreisebransjen. Reiser har også vært parets lidenskap siden de møttes, så Christina har reist til mange fjerne og spennende destinasjoner, fra Cap Horn til Grønland.