Process & IT

Monika Andersen

Monika er en del av IT- og prosessteamet hvor hennes rolle er å bygge bro mellom forretningsprosesser og IT. Hun har et stort pågangsmot og en lidenskap for forståelsen av hva forretningen driver med, og hvordan dette kan oversettes til noe IT kan understøtte, slik at det blir enklere å utføre de daglige arbeidsoppgavene. Hun jobber tett sammen med Eva med å definere metoder innenfor IT prosjektutførelse og mange andre spennende oppgaver til støtte for 21-5 forretningen slik at prosessene kan håndteres enda bedre.

Monika har en kandidatgrad som telekommunikasjon ingeniør fra DTU men har etter studiet skiftet fokus i retning av IT-rådgivning, og hun har jobbet som Business konsulent i 10 år før hun ble en del av 21-5.

På den personlige siden er Monika opprinnelig fra Litauen, men kom til Danmark for at ferdiggjøre sin kandidat og flyttet aldri tilbake 😊

Monika bor i Bagsværd med mann og 2 sønner. I fritiden elsker Monika å lytte til forskjellige podcaster, lese bøker, gå lange turer eller ta en joggetur. Dessuten underviser hun i Hot Yoga (Bikram).