Property Operations & Support

Carina Wagner Jelert

Carina er en del av 21-5 supportteamet, og hennes allsidige og profesjonelle erfaring fra hotell- og konferansebransjen, krydret med strukturen fra utdannelsen som akademiøkonom, kommer alle til gode.

Carinas servicegen har særlig gagnet tyske hoteller innen konferanse- og salgskoordinering, resepsjon og renhold. Nysgjerrigheten etter å møte mennesker og oppleve forskjellige kulturer har Carina ikke bare dyrket i sine unge år i Hamburg, men også fått forsterket i løpet av sine 13 år i Singapore, hvor hun har bodd med sin lille familie. Hun beskriver selv de mange årene i utlandet som en bred vifte av de beste opplevelsene og utfordringene, som hun setter stor pris på å utfolde.

Carina bor i Rungsted nær hjemstedet sitt og vårt 21-5 kontor i Hørsholm - på fritiden liker hun å tilbringe tid med sin mann Morten og sønnen Adam, samt en stor familie og vennegjeng. Det tilbringes mye tid på tribunene når Adam spiller fotballkamper, men også innredningen av familiens sommerhus i Odsherred og spesielt reiser tiltrekker. Carinas eget blikk for ballen er i spill når hun er på tennisbanen, og ellers avslutter hun gjerne dagen med en kveldstur.