Finance

Karina Probst

Karina var vår første medarbeider i 21-5, og hun satt i starten sammen med Laila og Anders på kontoret nederst i Anders sine foreldres carport i Trørød. Karina har derfor hatt gleden av å bli kjent med så godt som alle prosesser i 21-5, noe som har gitt henne omfattende kunnskap og erfaring som hennes kolleger, og ikke minst våre eiere i 21-5, nyter godt av hver eneste dag.

Karina har et sjeldent øye for detaljer og har en tallhukommelse langt utover det vanlige. Hun glemmer sjelden en tallkombinasjon eller et kontonummer hvis det har hatt relevans på et tidspunkt. Karina er derfor vår svært kompetente teamleder i økonomiteamet som hun har ansvar for i tett samarbeid med Holger. Karina er også overordnet kvalitetsansvarlig for 21-5, så vi er i gode hender.

Karina er en veldig flink og omsorgsfull kollega som alltid har tid til en prat, selv i en travel hverdag. Når Karina ikke er i 21-5, er hun enten å finne i Frederiksberg med sine to døtre eller i Vejby Strand hvor friluftsliv, hagearbeid og familieliv nytes. Karina er selve krumtappen i løpeklubben og løper ofte fra oss andre, spesielt opp de bratte bakkene i skogen.