Høvik, Bærum

Mari & Gunnar

"Vi er en famile med to voksne barn. I juli 2019 var vi på vei til Provence for å kjøpe vårt eget sommer- hus der. På flyet til Nice leste vi annonsen fra 21-5 i SAS-magasinet.

Vi ble umiddelbart fascinert av konseptet. Fem eiendommer på fem ulike steder er spennende – en slags «added bonus» - fordi vi liker å reise og se ulike steder også. Viktig var det også at 21-5 er et «fullstendig hassel free ownership»., noe som var og er viktig for oss da vi er travelt opptatt med våre jobber i Oslo.

Finansielt var 21-5 Large attraktivt fordi vi fikk tilgang til hus/leiligheter som er meget flotte / koster all inclusive ca MNOK 15-16 - som var omtrent dobbelt så dyre som det vi tenkte å kjøpe for privat i Provence (MNOK 8 all inclusive). De årlige vedlikeholdskostnader er omtrent 1/3 av hva det koster å eie selv i Provence (NOK 200.000) – all inclusive. 

Erfaringene er at 21-5 er et konsept som fungerer. Booking og service er outstanding. Det å komme frem til en 21-5-eiendom er helt herlig. En føler seg som hjemme og alt fungerer – og det er veldig rent og pent. Vi vil også trekke frem at vi har merket oss at 21-5-organisasjonen er flink til å kjøpe gode eiendommer – slik at dette også kan bli en attraktiv investering over tid.

Kanskje – for i mellomtiden nyter vi det – og tror vi blir i 21-5-foreningen svært mange år. Våre barn forstår oss…."

Mari Skrinde og Gunnar Bjørkavåg, 21-5 familie