Construction

Morten Ipsen

Morten har en bakgrunn fra mediebransjen og eiendomsmeglerverden hvor hverdagen har bestått av salg, marketing og prosjektledelse. Herunder det å få ballene i mål og få oppgavene til å bli en suksess, uansett om det er eksisterende oppgaver eller nye tiltak.

På alle måter har ferieboliger vært en sentral del for Morten, uavhengig av funksjon og arbeidsplass.

Viktige egenskaper for Morten er nysgjerrighet, empati og ordentlighet.

Morten liker å få nye utfordringer og anser seg selv for at være en smilende og åpen person som er med på det meste.  Han har vært en stor del av det københavnske og alt som foregår der, hvilket forklarer hvorfor et stort nettverk er en viktig del av Mortens liv selv om røttene stikker noe dypere og lenger vekk, helt til Falster.

Morten bor i et bondehus med stråtak i Brøndbyvester (landsbyen) hvor det alltid er et større eller mindre prosjekt på gang. Han har to døtre, hvorav den eldste har fløyet fra redet. Sport er en stor del av Mortens liv, både å se og selv holde på med. Han holder seg primært til fitness, Padel og ikke minst alpint, jo mere jo bedre. Men ikke så mye som det har vært. Mortens sier at han må innrømme at alder og skader har satt sine spor, men han kan fortsatt lokkes med…….!