Design

Camilla Dahl Pedersen

Camillas bakgrunn fra eksport, retail og motebransjen har gitt henne bred innsikt i mange fasetter innenfor initiering, koordinering og gjennomføring. Hun følger sine oppgaver tett fra A til Å, og arbeider etter mottoet «der det er vilje er det muligheter».

Den største tilfredsstillelsen for Camilla er når et stort puslespill går opp i en høyere enhet, og når alle er glade og fornøyde med resultatet – og det skal helst gå fort. Det beste er å yte utover det vanlige, og utfordringene kan bare komme.

Fart har det for øvrig vært mye av i Camillas 15 år som håndballspiller samt 10 år med ungdomstrening i sporten. Camilla trives i miljøer der lagånden spiller en viktig rolle, og hvor alle er med på å nå et mål i fellesskap. Hun setter sin ære i at folk i hennes nærhet trives og er glade.

Camilla er gift med Christian og sammen har de to barn. I tillegg består familien av to store hundebasser – Pluto og Obelix. Camilla er et familiemenneske, og hun elsker å arrangere fester for familie og venner. Turer i skogen med hundene har høy prioritert og gir mye god energi. Den store lidenskapen er skiturer og reiser til USA.