Oslo

Kirsten & Harald

"Under en middag i København i fjor høst møtte jeg en dansk kvinne som begeistret beskrev hvor fornøyde de var med 21-5. Det gjorde oss tilstrekkelig nysgjerrige til at vi gikk inn for å se nærmere på hjemmesiden, og dermed ble vi gradvis fanget i 21-5 - garnet.Vi har hatt en deilig leilighet i St Raphael i 10 år, men har etter hvert blitt litt frustrerte over å måtte ordne, fikse,  administrere og reparere ulike ting på avstand. Å ha tilgang til feriesteder av høy kvalitet, uten praktisk involvering, virker fristende på oss.

Vi har sett gjennom alt tilgjengelig materiale, bilder, videoer, og er imponerte over konseptet og av kvaliteten på eiendommene og deres beliggenhet. Vi er også blitt overbeviste om at det administrative apparatet til 21-5 fungerer godt. Konseptet er smart og vel egnet for de fleste typer personer og familier.

Med 21 eiere og 5 eiendommer har man tilgang til flotte feriesteder i så mange uker i året at det fint dekker vårt behov. Vi er selvfølgelig spent på hvordan selve booking-systemet vil fungere, og om vi vil utnytte stedene og få ferieboligene på de tidspunktene som vi ønsker oss. Vi har imidlertid inntrykk av at det stort «går opp»,  og at de aller fleste er fornøyde.

Så langt i prosessen er vi godt tilfredse. Vi har mottatt regelmessige oppdateringer om fremdrift, økonomi og gruppe-sammensetning. Kjøpene av hus i Toscana og Provence virker svært lovende. Vi får anledning til å teste ut Toscana eiendommen i august. Vi håper selvsagt at de tre neste eiendommene kommer inn rimelig raskt, slik at det hele kan komme i normal gjenge.

I årene som kommer regner vi med å bruke flere av eiendommene sammen med venner, siden vi har minst tre gode soverom i alle boligene.  Vi forventer også at våre to sønner med sine familier vil bli aktive brukere av et slikt fantastisk tilbud. Om vi klarer å bruke alle ukene hvert år er nok usikkert, men det å ha muligheten, særlig for oss to med full fleksibilitet som pensjonister, er en herlig side ved 21-5.Våre forventninger til 21-5 er enkelt å svare på: At opplegget fungerer som beskrevet i prospektet. At oppholdet på eiendommene blir så godt tilrettelagt som forespeilet, og at økonomien i prosjektet blir som beskrevet."

Kirsten & Harald Norvik, norsk 21-5 familie