Cookies- og privatlivspolitikk

Informasjonskapsler

Når du bruker 21-5s nettsted, bruker vi informasjonskapsler for å gi deg og andre brukere en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. For eksempel vil vi gjerne vite hvor mange av de besøkende som bruker mobilen sin for å få tilgang til nettstedet. Vi vil også vite hvordan de besøkende navigerer rundt på siden og hva som er mest interessant å lese. Når vi vet det, kan vi optimalisere utviklingen av nettstedet slik at brukeropplevelsen stadig forbedres. Hvis du registrerer deg for et nyhetsbrev, kaffemøte mv., oppgir du personlig informasjon som navn, e-post mv. Les mer om hvordan 21-5 behandler din personlige informasjon i forbindelse med informasjonskapsler i personvernreglene til høyre.

Flere av våre informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. I tillegg er informasjonskapsler relatert til statistikk, og til slutt er det informasjonskapsler som støtter 21-5 sitt markedsføringsformål, og i noen tilfeller deler vi informasjon om besøkende med våre sosiale mediepartnere, annonsepartnere og analysepartnere, for eksempel Google, Facebook og LinkedIn. Du finner lenker til alle våre partneres retningslinjer for informasjonskapsler her:

Du kan alltid endre innstillingene for informasjonskapsler eller se informasjonskapslene vi bruker her.  Verktøyene som brukes er blant annet Google Analytics og Facebook-piksler. Vi bruker disse verktøyene for å analysere nettstedstrafikk og for å måle effektiviteten av annonseringen vår ved å forstå handlingene besøkende utfører på nettstedet. 21-5s bruk av informasjonskapsler og piksler kan, som nevnt ovenfor, resultere i behandling av personopplysninger, og vi anbefaler derfor at du også leser vår personvernerklæring, som beskriver vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter.

Personvern

Formål

Formålet med 21-5s personvernregler er å forklare hvordan vi samler inn og bruker den personlige informasjonen du legger igjen når du besøker nettstedet 21-5.

Om 21-5 A / S

Denne nettsiden eies og drives av 21-5 A / S Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm.             CVR 33084862.

21-5 samler 21 familier som vi kjøper 5 drømmeboliger for. Vi er ansvarlige for renovering, innredning, klargjøring og løpende administrasjon av boligene når de er klare til bruk. 21-5 er et unikt dansk konsept skapt for ferieglade familier som ønsker å eie og dele 5 kvalitetsboliger med andre likesinnede familier.

21-5s databeskyttelse

Hvis du har spørsmål om vår behandling av informasjonen din, er du alltid velkommen til å kontakte oss via:

 

  • Mail: info@21-5.dk
  • Telefon: 70 26 11 55
  • Post: Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm

Formålene og grunnlaget for 21-5s behandling av personopplysninger

21-5 A / S samler inn informasjon om besøkende på vår hjemmeside www.21-5.no på to måter:

  • Ved at den besøkende selv sender inn informasjon
  • Ved bruk av informasjonskapsler og piksler

Besøkende på nettstedet sender inn flere personopplysninger hvis de bruker et skjema på siden for å registrere seg for f.eks et nyhetsbrev, kaffemøte, informasjonsmøte eller. Spesielt gjelder det navn, e-post, mobilnummer, adresse, postnummer og by.

Disse dataene er nødvendige for at 21-5 skal kunne leve opp til avtalen som er inngått med den besøkende i forbindelse med at han fyller ut skjemaet, inkludert sending av ønsket materiale, kontakt på telefon, e-post eller vanlig post.

I tillegg bruker nettstedet informasjonskapsler og piksler, som støtter 21-5s markedsføringsformål.

 

Oppbevaring av personopplysningene dine

Vi lagrer din personlige informasjon så lenge den er relevant for formålet den ble samlet inn for. De blir deretter slettet. Vi overlater din personlige informasjon til våre databehandlere. 21-5 tilstreber å sikre at din personlige informasjon blir lagret i EU og EØS. Imidlertid bruker 21-5 også leverandører som behandler dataene dine i eller fra land utenfor EU / EØS og er i ferd med å utarbeide databehandleravtaler med disse leverandørene.

Dine rettigheter

Hvis 21-5s behandling av dine personopplysninger omfattes av databeskyttelsesforordningen, har du en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av informasjon om deg.

Hvis du vil benytte deg av dine rettigheter, kan du kontakte oss på info@21-5.dk

Du har rett til å få tilgang til informasjonen vi behandler om deg.

Du har rett til å få feil informasjon om deg selv rettet.

I unntakstilfeller har du rett til å få informasjon om deg slettet før tidspunktet for vår generelle sletting oppstår.

I visse tilfeller har du rett til å få behandlingen av personopplysningene dine begrenset.

Hvis du har rett til å begrense behandlingen, kan vi i fremtiden bare behandle informasjonen - bortsett fra oppbevaring - med ditt samtykke, eller med det formål å etablere, hevde eller forsvare juridiske krav, eller for å beskytte en person eller viktige samfunnsinteresser.

I visse tilfeller har du rett til å protestere mot vår ellers lovlige behandling av dine personopplysninger.

I visse tilfeller har du rett til å motta personopplysningene dine i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og å få disse personopplysningene overført fra én behandlingsansvarlig til en annen uten hindring.

Du kan lese mer om dine rettigheter i datatilsynets veiledning om rettighetene til registrerte, som du finner på www.datatilsynet.no.

Klage til datatilsynet

Du har rett til å sende inn en klage til datatilsynet hvis du er misfornøyd med måten vi behandler personopplysningene dine på. Du finner datatilsynets kontaktinformasjon på www.datatilsynet.no.


Kontakt oss i 21-5, vi kan hjelpe dere med å oppfylle ferieboligdrømmen.

Skriv til info@21-5.no eller ring på (+47) 22 535 215